Duurzaamheid

Alles wat je moet weten over onze duurzame activiteiten!

Assortiment

Hoe zorgen wij ervoor dat wij duurzaam te werk gaan?

Bij Aromameesters zijn we toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid op alle niveaus van onze activiteiten. Hieronder een overzicht van waar wij ons voor inzetten:

Eco vriendelijke verpakkingen: We investeren in milieuvriendelijke verpakkingen en proberen daarbij ons afval te minimaliseren.

Duurzame ingrediënten:
We streven naar het gebruik van ethisch verantwoorde en duurzaam geproduceerde grondstoffen voor onze geuren, waarbij we de impact op de biodiversiteit minimaliseren.

Lokale samenwerkingen:
We doen ons best om al onze producten en overige benodigdheden dichtbij huis in te kopen. Ook streven we ernaar om samen te werken met producenten die zich inzetten voor duurzame praktijken.

Transparantie en educatie: We delen openlijk informatie over onze duurzaamheidsactiviteiten en streven naar bewustwording en educatie binnen onze gemeenschap over het belang van duurzaamheid.

Wat zijn onze toekomstplannen?

Betreft duurzaamheid willen we ons in de toekomst bezig gaan houden met het investeren in duurzame projecten. We zijn van plan om per bestelling een klein deel te doneren aan partijen die zorgen voor een betere wereld. Verder willen we onderzoek blijven doen naar duurzame activiteiten en doen we ons best om innovatieve veranderingen in ons bedrijf toe te passen.